Cube tuinkamer

Cube tuinkamer

Een robuuste en moderne cube tuinkamer

Transformeer uw buitenruimte tot een oase van rust met een op maat gemaakte cube tuinkamer van MB Veranda. Een cube voor een robuust en modern design

Een cube tuinkamer bij Shade Squad

Wij gaan tot het uiterste om uw droomtuin te verwezenlijken. Onze cube tuinkamers zijn het ultieme bewijs van ons streven naar perfectie.

Uw beste keuze voor stijl en kwaliteit!

Waarom zou u juist bij ons die prachtige cube aanschaffen? Eerst en vooral, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We houden alles in eigen beheer: van productie en assemblage tot

verkoop en logistiek. Dit stelt ons in staat om razendsnel te schakelen en ongeëvenaarde kwaliteit te leveren.

We gebruiken alleen de allerbeste materialen: hoogwaardig aluminium en gehard glas. Deze materialen garanderen duurzaamheid en een lange levensduur van uw cube. Onze Cubes dragen met gemak 80 kilo per vierkante meter, dankzij het gebruik van T6-6063 aluminium. Dit is bestand tegen vocht, weersinvloeden en die verraderlijke UV-straling.

Als u kiest voor een cube tuinkamer van Shade Sqaud, kiest u voor een robuuste design en vakmanschap. Onze jarenlange ervaring heeft ons de kunst van het ontwerpen van betaalbare, stijlvolle tuinkamers geleerd. We richten ons op duurzaamheid en praktische bruikbaarheid, en dat maakt ons toonaangevend in onze branche. Onze cubes zijn niet zomaar een overkapping, het zijn een duurzame investering voor uw woning.

Wat maakt onze Cube Tuinkamer zo bijzonder?

Onze cube tuinkamer is robuust met een modern design. Onze cubes passen bij elke woning en tuin, waardoor u met gemak extra design aan uw leefruimte toevoegt.

  • Een Cube Tuinkamer is een echte waardevermeerdering voor uw huis. Verhoog de waarde van je woning met een Cube Tuinkamer – een slimme investering die zichzelf terugbetaalt.
  • Met een Cube Tuinkamer heeft u plezier van uw tuin in alle seizoenen. Een cube biedt extra comfort en een gezellige omgeving om van te genieten. Het biedt warmte in de winter, het biedt droogte in de regenseizoenen en het biedt schaduw tijdens de zomerdagen.
 
  • Wij bieden 15 Jaar garantie op het aluminium frame van uw cube tuinkamer. We staan achter onze producten en bieden u gemoedsrust met onze royale garantie.

 
  • Wij bieden altijd maatwerk. Of u nu kiest voor een standaarduitvoering of maatwerk, bij MB Veranda is alles mogelijk.

Wist u dat een Cube tuinkamer bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een Cube bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat de hiernaast beschreven factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor
95%
Comfort
100%
Tuin tijd in de winter
80%
Waarde huis
70%

Kenmerken Cube

ROBUUST

Dikke aluminium staanders van 25x19 cm.

STRAK

Geen zichtbare dakhelling.

MINIMALISTISCH

Gemonteerd op slechts 2 palen.

VEILIG

Dakglas gemaakt van 552 gelaagd glas.

PERSOONLIJK

Verkrijgbaar in antraciet of zwart.

ALL-IN

Inclusief maatwerk, inmeten en montage.

Iedere Cube wordt altijd ontwikkeld op een innovatieve manier. Het is ons doel om elke centimeter tuin zo optimaal mogelijk te benutten, en om tegelijkertijd uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor leveren wij altijd maatwerk. Hebt u een idee voor een terrasoverkapping en wilt u dit graag realiseren? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en een gesprek!

Stel uw eigen cube samen!

Bij Shade Squad bieden we u de kans om uw eigen unieke “Shade Squad – Cube tuinkamer” samen te stellen die perfect past bij uw stijl en behoeften. We duiken in de verschillende aspecten om u te helpen bij het ontwerpen van de tuinkamer van uw dromen.

Met een sterke focus op duurzaamheid, zijn onze Cubes gemaakt vanT6-6063 aluminium. Dit materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft onaangetast door UV-straling.

Het 552 geslaagde veiligheidsglas en solide staanders van 25 bij 19 centimeter zorgen voor stabiliteit en veiligheid. Het glazen dak van de Cube tuinkamer zorgt natuurlijk ook voor een overvloed aan natuurlijk licht. Het gebruik van hoogwaardig 552 gelaagd glas met een dikte van 10,76 millimeter waarborgt duurzaamheid en stijl. En het gegalvaniseerde staal draagt tot 80 kg per m2.

Uw persoonlijke stijl wordt helemaal afgemaakt in de kleur en verlichting van uw tuinkamer. Kies tussen zwart en antraciet voor de structuur en selecteer vervolgens warm wit, koud wit of dimbaar warm wit voor de verlichting. Als u twijfelt over de kleurkeuze, bieden we proefpakketten aan, zodat u de perfecte combinatie voor uw woning vindt.

Een sterke fundering is essentieel voor uw cube tuinkamer. We gebruiken betontegels en betonmortel om stabiliteit te garanderen.

Het onderhoud van een cube tuinkamer is eenvoudig – een lauw sopje en een zachte doek volstaan. Als u in de buurt van de zee woont, adviseren we 2-4 x per jaar reinigen om zilte luchtproblemen te voorkomen.

Kortom, uw Cube tuinkamer is een toonbeeld van comfort en privacy. Dankzij hoogwaardige materialen en eindeloze ontwerpmogelijkheden, samen met accessoires die bij u passen, wordt uw cube een oase van rust en elegantie.

Wat onze klanten zeggen over ons…

JIJ DROOMT HET, WIJ ONTWERPEN HET

We kunnen de Terrasoverkappingen bouwen waar je altijd van hebt gedroomd